Kontorsstädning i Hasslarp

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hasslarp. Hitta alla som utför städning på kontor i Hasslarp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hasslarp och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hasslarp. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hasslarp genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hasslarp nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hasslarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hasslarp

Svenska Städ I Helsingborg
N. Torgg. 7
254 71 HASSLARP

Annons:

Städa kontor i Hasslarp

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hasslarp. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hasslarp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hasslarp

I Hasslarp finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hasslarp.

Hasslarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Hasslarp grundades vid slutet av 1800-talet då ett sockerbruk anlades där Skåne–Hallands Järnväg korsar Hasslarpsån. Framställning av socker ur betor krävde tillgång till stora mängder vatten.

Yta: 51,06 hektar
Invånarantal: 474, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hasslarp ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hasslarp.

I Hasslarp hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hasslarp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: