Kontorsstädning i Hammenhög

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hammenhög. Hitta alla som utför städning på kontor i Hammenhög samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hammenhög och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hammenhög. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hammenhög genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hammenhög nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hammenhög

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hammenhög

Mariedals Flytt & Städ
Mariedals Gård
276 55 HAMMENHÖG


ÅsaS Hem Och Företagsservice
Smedstorpsv. 5
276 50 Hammenhög

Annons:

Städa kontor i Hammenhög

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hammenhög. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hammenhög så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hammenhög

I Hammenhög finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hammenhög.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hammenhög ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hammenhög.

I Hammenhög hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hammenhög så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: