Kontorsstädning i Genarp

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Genarp. Hitta alla som utför städning på kontor i Genarp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Genarp och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Genarp. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Genarp genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Genarp nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Genarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Genarp

Team UNIQ AB
Lyngby Gård 154
247 99 Genarp


Sydsvenska Fönsterputs
Hässleberga 556
247 99 Genarp


Adrians Allservice, HB
Byg. 7
247 71 Genarp

Annons:

Städa kontor i Genarp

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Genarp. Ifall du vill hitta ett bra företag i Genarp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Genarp

I Genarp finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du lära dig mer om Genarp ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Genarp.

I Genarp hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Genarp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: