Kontorsstädning i Furulund

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Furulund. Hitta alla som utför städning på kontor i Furulund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Furulund och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Furulund. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Furulund genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Furulund nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Furulund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Furulund

Mager AB
Kungsg. 10 C
244 63 Furulund

Annons:

Städa kontor i Furulund

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Furulund. Ifall du vill hitta ett bra företag i Furulund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Furulund

I Furulund finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du lära dig mer om Furulund ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Furulund.

I Furulund hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Furulund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: