Kontorsstädning i Blentarp

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Blentarp. Hitta alla som utför städning på kontor i Blentarp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Blentarp och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Blentarp. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Blentarp genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Blentarp nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Blentarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Blentarp

GF Städ
Enrisgränd 3
275 62 Blentarp


Zara-Företagstjänst
Lämmelgången 75
275 63 BLENTARP


Agnieszka Pinkowska
Ågerupsv. 336 -31
275 64 Blentarp

Annons:

Städa kontor i Blentarp

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Blentarp. Ifall du vill hitta ett bra företag i Blentarp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Blentarp

I Blentarp finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Blentarp.

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du lära dig mer om Blentarp ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Blentarp.

I Blentarp hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Blentarp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: