Kontorsstädning i Bjärnum

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bjärnum. Hitta alla som utför städning på kontor i Bjärnum samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bjärnum och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bjärnum. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bjärnum genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bjärnum nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bjärnum

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bjärnum

Bergstrands Kontor- Och Allservice
Göingev. 38
280 20 BJÄRNUM


Keseg Städ HB
Kroppedammsg. 1
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Städa kontor i Bjärnum

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bjärnum. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bjärnum så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjärnum ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bjärnum.

I Bjärnum hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bjärnum så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: