Kontorsstädning i Billeberga

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Billeberga. Hitta alla som utför städning på kontor i Billeberga samlade här. Om du bor i eller i närheten av Billeberga och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Billeberga. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Billeberga genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Billeberga nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Billeberga

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Billeberga

Kazmierczak, Iwona
Billeberga Tre 6760
268 74 Billeberga


Lars Jacobssons Plåtslageri & Import
Konvaljv. 6
268 74 Billeberga

Annons:

Städa kontor i Billeberga

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Billeberga. Ifall du vill hitta ett bra företag i Billeberga så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Billeberga

I Billeberga finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Billeberga.

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånarantal: 987, år 2010

Här kan du lära dig mer om Billeberga ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Billeberga.

I Billeberga hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Billeberga så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: