Kontorsstädning i Båstad

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Båstad. Hitta alla som utför städning på kontor i Båstad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Båstad och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Båstad. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Båstad genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Båstad nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Båstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Båstad

HomeMaid AB
0431 - 47 30 10Strukturbolaget Sverige AB
Ängelholmsv. 28
269 31 BÅSTAD


Enestäd AB
Axelstorpsv. 2
269 42 BÅSTAD


Rent Med Rut Båstad Ängelholm
Pionv. 11
269 38 Båstad


Konsultfirma Mareko
Larsbackav. 4
269 34 Båstad


Allbright AB
Volvov. 8
269 34 Båstad


Fasadengruppen Partners i Helsingborg AB
Floxv. 27
269 38 Båstad

Annons:

Städa kontor i Båstad

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Båstad. Ifall du vill hitta ett bra företag i Båstad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Båstad

I Båstad finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du lära dig mer om Båstad ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Båstad.

I Båstad hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Båstad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: