Kontorsstädning i Ängelholm

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Ängelholm. Hitta alla som utför städning på kontor i Ängelholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ängelholm och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Ängelholm. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Ängelholm genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Ängelholm nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Ängelholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Ängelholm

HomeMaid AB
0431 - 47 30 19Puttes Allservice
070 - 520 33 32Skäldervikens Städservice
Fäladsv. 12
262 61 ängelholm


Puttes Allservice I Ängelholm, AB
Allmogeg. 15
262 54 ängelholm


Ingelmills Facility AB
Ingelstorpsv. 147
262 92 ängelholm

Annons:

Städa kontor i Ängelholm

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Ängelholm. Ifall du vill hitta ett bra företag i Ängelholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Ängelholm

I Ängelholm finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ängelholm ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Ängelholm.

I Ängelholm hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Ängelholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: