Kontorsstädning i Linghem

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Linghem. Hitta alla som utför städning på kontor i Linghem samlade här. Om du bor i eller i närheten av Linghem och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Linghem. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Linghem genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Linghem nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Linghem

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Linghem

Barbros Städservice
Herrbeta Norrgården
585 63 LINGHEM


Dammfritt Östergötland AB
Marmorv. 10
585 63 LINGHEM

Annons:

Städa kontor i Linghem

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Linghem. Ifall du vill hitta ett bra företag i Linghem så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Linghem

I Linghem finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du lära dig mer om Linghem ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Linghem.

I Linghem hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Linghem så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Östergötland.
Annons: