Kontorsstädning i Kisa

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kisa. Hitta alla som utför städning på kontor i Kisa samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kisa och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kisa. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kisa genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kisa nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kisa

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kisa

Rbl Städservice AB
Vimmerbyv. 1
590 38 KISA

Annons:

Städa kontor i Kisa

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kisa. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kisa så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kisa

I Kisa finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kisa ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kisa.

I Kisa hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kisa så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Östergötland.
Annons: