Kontorsstädning i Örebro

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Örebro. Hitta alla som utför städning på kontor i Örebro samlade här. Om du bor i eller i närheten av Örebro och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Örebro. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Örebro genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Örebro nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Örebro

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Örebro

Rent Hus i Örebro AB
Bergslagsg. 6
703 67 örebro


Städarn AB
Malmg. 7
703 54 örebro


Miras Städ och Service
Prosag. 10 C
703 71 ÖREBRO


TS Lokalvård AB
Hedvigsg. 10
702 25 ÖREBRO

Annons:

Städa kontor i Örebro

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Örebro. Ifall du vill hitta ett bra företag i Örebro så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Örebro

I Örebro finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örebro ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Örebro.

I Örebro hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Örebro så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: