Kontorsstädning i Lindesberg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lindesberg. Hitta alla som utför städning på kontor i Lindesberg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lindesberg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lindesberg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lindesberg genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lindesberg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lindesberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lindesberg

Lindesbergs Fönsterputs och Städ AB
Hallonv. 22
711 33 Lindesberg


Iss Facility Services AB
Borgmästareg. 6
711 30 LINDESBERG

Annons:

Städa kontor i Lindesberg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lindesberg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lindesberg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lindesberg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lindesberg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: