Kontorsstädning i Kopparberg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kopparberg. Hitta alla som utför städning på kontor i Kopparberg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kopparberg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kopparberg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kopparberg genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kopparberg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kopparberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kopparberg

Ritas Städservice
Vretv. 18
714 32 Kopparberg


Susannes Hemservice Löa
V. Löa 555
714 94 Kopparberg

Annons:

Städa kontor i Kopparberg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kopparberg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kopparberg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kopparberg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kopparberg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: