Kontorsstädning i Karlskoga

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Karlskoga. Hitta alla som utför städning på kontor i Karlskoga samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karlskoga och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Karlskoga. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Karlskoga genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Karlskoga nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Karlskoga

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Karlskoga

Städtjänst Värmland AB
Skogsrundan 14
691 43 Karlskoga


AB Annco Städ & Entreprenad
Majv. 6
691 36 Karlskoga


Städ Jouren Kga. HB
Åsbergsviken 486
691 93 KARLSKOGA


Sunefalks Städtjänst Karlskoga Örebro AB
076 - 823 99 95


Annons:

Städa kontor i Karlskoga

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Karlskoga. Ifall du vill hitta ett bra företag i Karlskoga så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Karlskoga.

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlskoga ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Karlskoga så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: