Kontorsstädning i Hallsberg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hallsberg. Hitta alla som utför städning på kontor i Hallsberg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hallsberg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hallsberg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hallsberg genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hallsberg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hallsberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hallsberg

Hoffes Fönsterputs o. Städ AB
Ö. Storg. 24
694 31 HALLSBERG


Klart & Fint
Stortorget 3
694 31 HALLSBERG


Pedant Städ och Allservice I Hallsberg A
V. Storg. 71
694 30 Hallsberg


Iss Facility Services AB
Ö. Storg. 1
694 31 HALLSBERG

Annons:

Städa kontor i Hallsberg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hallsberg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hallsberg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallsberg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hallsberg.

I Hallsberg hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hallsberg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: