Kontorsstädning i Frövi

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Frövi. Hitta alla som utför städning på kontor i Frövi samlade här. Om du bor i eller i närheten av Frövi och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Frövi. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Frövi genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Frövi nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Frövi

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Frövi

Agnetas Städ
Lia 250
718 92 FRÖVI

Annons:

Städa kontor i Frövi

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Frövi. Ifall du vill hitta ett bra företag i Frövi så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Frövi

I Frövi finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du lära dig mer om Frövi ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Frövi.

I Frövi hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Frövi så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: