Kontorsstädning i Fjugesta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Fjugesta. Hitta alla som utför städning på kontor i Fjugesta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Fjugesta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Fjugesta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Fjugesta genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Fjugesta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Fjugesta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Fjugesta

Örebro Hemstäd
Dammg. 17
716 31 FJUGESTA

Annons:

Städa kontor i Fjugesta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Fjugesta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Fjugesta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fjugesta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Fjugesta.

I Fjugesta hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Fjugesta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: