Kontorsstädning i Degerfors

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Degerfors. Hitta alla som utför städning på kontor i Degerfors samlade här. Om du bor i eller i närheten av Degerfors och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Degerfors. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Degerfors genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Degerfors nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Degerfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Degerfors

Nya Hambostäd AB
Skogsv. 8
693 32 Degerfors


Allstäd och Entreprenad i Karlskoga Degerfors AB
Industrig. 8
693 35 DEGERFORS


Kvalitets Städ i Degerfors
Ängebäcksv. 17
693 33 DEGERFORS

Annons:

Städa kontor i Degerfors

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Degerfors. Ifall du vill hitta ett bra företag i Degerfors så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Degerfors

I Degerfors finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du lära dig mer om Degerfors ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Degerfors.

I Degerfors hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Degerfors så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: