Kontorsstädning i Askersund

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Askersund. Hitta alla som utför städning på kontor i Askersund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Askersund och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Askersund. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Askersund genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Askersund nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Askersund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Askersund

Rent & Fräscht
St. Björstorp Edensborg 331
696 92 Askersund


Cleanox Alltjänst, AB
Fredbergav. 6
696 33 ASKERSUND


Lillian K:S Clean, AB
Fredbergav. 6
696 33 ASKERSUND

Annons:

Städa kontor i Askersund

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Askersund. Ifall du vill hitta ett bra företag i Askersund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Askersund

I Askersund finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askersund ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Askersund.

I Askersund hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Askersund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: