Kontorsstädning i Kumla

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kumla. Hitta alla som utför städning på kontor i Kumla samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kumla och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kumla. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kumla genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kumla nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kumla

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kumla

Städarn AB
Köpmang. 35
692 37 KUMLA


Troll Tinas Allservice
Hardemo-nybble 107
692 93 KUMLA


Taria Städ & Service
Balderg. 55
692 32 Kumla


Lokalvårdarna AB
Tångg. 6
692 31 KUMLA


Netzel Städ & Service AB
Carléns v. 6
692 72 Kumla

Annons:

Städa kontor i Kumla

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kumla. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kumla så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kumla

I Kumla finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kumla ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kumla så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Örebro.
Annons: