Kontorsstädning i Vuollerim

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Vuollerim. Hitta alla som utför städning på kontor i Vuollerim samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vuollerim och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Vuollerim. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Vuollerim genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Vuollerim nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Vuollerim

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Vuollerim

Vuollerims Catering
Kyrkv. 3
960 30 VUOLLERIM


Norrtjänst
Älvsbacka 104
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Städa kontor i Vuollerim

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Vuollerim. Ifall du vill hitta ett bra företag i Vuollerim så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Vuollerim

I Vuollerim finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Vuollerim.

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vuollerim ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Vuollerim.

I Vuollerim hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Vuollerim så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: