Kontorsstädning i Vittangi

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Vittangi. Hitta alla som utför städning på kontor i Vittangi samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vittangi och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Vittangi. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Vittangi genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Vittangi nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Vittangi

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Vittangi

Johanssons Åkeri AB, Jan
Sjöv. 9
980 10 Vittangi

Annons:

Städa kontor i Vittangi

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Vittangi. Ifall du vill hitta ett bra företag i Vittangi så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Vittangi

I Vittangi finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vittangi ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Vittangi.

I Vittangi hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Vittangi så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: