Kontorsstädning i Övertorneå

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Övertorneå. Hitta alla som utför städning på kontor i Övertorneå samlade här. Om du bor i eller i närheten av Övertorneå och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Övertorneå. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Övertorneå genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Övertorneå nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Övertorneå

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Övertorneå

Norrlands Miljövård AB
070 - 674 76 63Matarengi Städservice
Sjöv. 5
957 32 övertorneå


Matarengi Städservice
Tallbacken 6
957 31 ÖVERTORNEÅ


Maanrakennus Ja Kuljetusliike Arvo Riekkola OY Finland Fil
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Pieti Åkeri AB
V. Kuivakangas 333
957 92 övertorneå

Annons:

Städa kontor i Övertorneå

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Övertorneå. Ifall du vill hitta ett bra företag i Övertorneå så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du lära dig mer om Övertorneå ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Övertorneå.

I Övertorneå hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Övertorneå så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: