Kontorsstädning i Överkalix

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Överkalix. Hitta alla som utför städning på kontor i Överkalix samlade här. Om du bor i eller i närheten av Överkalix och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Överkalix. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Överkalix genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Överkalix nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Överkalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Överkalix

Överkalix Städ & Service
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Samhall AB
Fabriksv. 4
956 32 överkalix


Flink, Matz Erik Larsson
Kangis 119
956 91 ÖVERKALIX


Eliasson, Karl Artur Gunnar
Vännäsv. 48
956 92 överkalix


Vaias
Byträskv. 11
956 93 ÖVERKALIX

Annons:

Städa kontor i Överkalix

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Överkalix. Ifall du vill hitta ett bra företag i Överkalix så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du lära dig mer om Överkalix ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Överkalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: