Kontorsstädning i Öjebyn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Öjebyn. Hitta alla som utför städning på kontor i Öjebyn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Öjebyn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Öjebyn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Öjebyn genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Öjebyn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Öjebyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Öjebyn

NOSAB, Norrbottens Olje & Slamsugning AB
Hammarv. 43
943 36 öjebyn


Polygon AK
Gammelstadsv. 6
943 31 ÖJEBYN


Städ & Fönsterteknik
Tuvullsgränd 6 A
943 32 öjebyn


Bothnia Städservice
Patrons Allé
943 31 ÖJEBYN


Hedkiosken
Tenorgränd 31
943 32 öjebyn


Öjebyns Kemtvätt AB
Gammelstadsvägen 5
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Städa kontor i Öjebyn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Öjebyn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Öjebyn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du lära dig mer om Öjebyn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Öjebyn.

I Öjebyn hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Öjebyn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: