Kontorsstädning i Karesuando

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Karesuando. Hitta alla som utför städning på kontor i Karesuando samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karesuando och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Karesuando. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Karesuando genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Karesuando nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Karesuando

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Karesuando

Sören Mämmi
Saivomuotka 233
980 16 KARESUANDO

Annons:

Städa kontor i Karesuando

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Karesuando. Ifall du vill hitta ett bra företag i Karesuando så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Karesuando

I Karesuando finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Karesuando.

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karesuando ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Karesuando.

I Karesuando hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Karesuando så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: