Kontorsstädning i Jokkmokk

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Jokkmokk. Hitta alla som utför städning på kontor i Jokkmokk samlade här. Om du bor i eller i närheten av Jokkmokk och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Jokkmokk. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Jokkmokk genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Jokkmokk nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Jokkmokk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Jokkmokk

Hedlunds Bilfrakt AB
Vaikijaurv. 13
962 32 JOKKMOKK


Merina Service AB
Wolfsg. 21
962 32 JOKKMOKK


Korona-Städservice AB
Klockarv. 26 B
962 32 JOKKMOKK


Stenman, Marina
Wolfsg. 21
962 32 JOKKMOKK


Xindra Alltjänst
Harrstigen 36
962 33 Jokkmokk

Annons:

Städa kontor i Jokkmokk

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Jokkmokk. Ifall du vill hitta ett bra företag i Jokkmokk så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jokkmokk ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Jokkmokk.

I Jokkmokk hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Jokkmokk så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: