Kontorsstädning i Harads

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Harads. Hitta alla som utför städning på kontor i Harads samlade här. Om du bor i eller i närheten av Harads och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Harads. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Harads genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Harads nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Harads

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Harads

Bykraft
Edeborgsv. 2
960 24 Harads

Annons:

Städa kontor i Harads

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Harads. Ifall du vill hitta ett bra företag i Harads så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Harads

I Harads finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du lära dig mer om Harads ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Harads.

I Harads hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Harads så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: