Kontorsstädning i Gammelstad

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Gammelstad. Hitta alla som utför städning på kontor i Gammelstad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gammelstad och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Gammelstad. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Gammelstad genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Gammelstad nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Gammelstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Gammelstad

Artic Entreprenad AB
070 - 269 39 00Anderssons Lastmaskiner S-A AB
Hässjestigen 2
954 35 GAMMELSTAD


Röckner, Börje
Tingsv. 19
954 32 Gammelstad


Luleå Lunchrumsservice
Mariebergsv. 77
954 32 Gammelstad

Annons:

Städa kontor i Gammelstad

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Gammelstad. Ifall du vill hitta ett bra företag i Gammelstad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gammelstad ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Gammelstad.

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Gammelstad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: