Kontorsstädning i Gällivare

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Gällivare. Hitta alla som utför städning på kontor i Gällivare samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gällivare och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Gällivare. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Gällivare genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Gällivare nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Gällivare

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Gällivare

Norrlands Miljövård AB
Lasarettsg. 20
982 32 GÄLLIVARE


Help I Gällivare AB
Vuoskojärviv. 11
982 38 GÄLLIVARE


Iss Facility Services AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE


Kristinas Städservice
Flöjtslingan 12
982 35 Gällivare


M T N AB, Miljöteknik i Norrland AB
Betongv. 11
982 38 GÄLLIVARE


Corvara Industri- och skadeservice AB
Bilv. 4
982 38 GÄLLIVARE


Ryngmark, Stefan
Blåbärsv. 5
982 35 Gällivare

Annons:

Städa kontor i Gällivare

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Gällivare. Ifall du vill hitta ett bra företag i Gällivare så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gällivare ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Gällivare.

I Gällivare hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Gällivare så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Norrbotten.
Annons: