Kontorsstädning i Lenhovda

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lenhovda. Hitta alla som utför städning på kontor i Lenhovda samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lenhovda och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lenhovda. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lenhovda genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lenhovda nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lenhovda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lenhovda

Firma Denise Karlsson
Ekg. 3 B
360 73 Lenhovda


Tornberg, Anders
Kylleskruv 5
360 73 Lenhovda

Annons:

Städa kontor i Lenhovda

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lenhovda. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lenhovda så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lenhovda ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lenhovda.

I Lenhovda hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lenhovda så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kronoberg.
Annons: