Kontorsstädning i Lagan

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lagan. Hitta alla som utför städning på kontor i Lagan samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lagan och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lagan. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lagan genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lagan nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lagan

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lagan

Alltjänst Tina
Fallnaveka Norregård 1
341 52 Lagan


Jm Allservice
Linnég. 15
341 50 Lagan

Annons:

Städa kontor i Lagan

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lagan. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lagan så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lagan

I Lagan finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lagan ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lagan.

I Lagan hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lagan så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kronoberg.
Annons: