Kontorsstädning i Ingelstad

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Ingelstad. Hitta alla som utför städning på kontor i Ingelstad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ingelstad och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Ingelstad. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Ingelstad genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Ingelstad nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Ingelstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Ingelstad

FS Forslunds Städservice
Hörda
360 44 Ingelstad


Hemstädspecialisten
Ekv. 32
360 44 Ingelstad


Km:S Miljöstäd
Ingelstads Nöbbele Gertonsgård 2
360 44 Ingelstad

Annons:

Städa kontor i Ingelstad

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Ingelstad. Ifall du vill hitta ett bra företag i Ingelstad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ingelstad ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Ingelstad.

I Ingelstad hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Ingelstad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kronoberg.
Annons: