Kontorsstädning i Vimmerby

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Vimmerby. Hitta alla som utför städning på kontor i Vimmerby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vimmerby och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Vimmerby. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Vimmerby genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Vimmerby nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Vimmerby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Vimmerby

C A Städservice I Vimmerby KB
Radhusg. 1
598 95 VIMMERBY


Iss Facility Services AB
Sevedeg. 10
598 37 VIMMERBY


Anders Tank-service
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


G-Kraft Home AB
Norrtullsg. 3
598 37 VIMMERBY

Annons:

Städa kontor i Vimmerby

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Vimmerby. Ifall du vill hitta ett bra företag i Vimmerby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vimmerby ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Vimmerby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: