Kontorsstädning i Söderåkra

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Söderåkra. Hitta alla som utför städning på kontor i Söderåkra samlade här. Om du bor i eller i närheten av Söderåkra och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Söderåkra. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Söderåkra genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Söderåkra nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Söderåkra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Söderåkra

Bl Industri&Privatstäd
Törnlycke 120
385 97 SÖDERÅKRA


Möre Hemservice HB
Lindv. 10
385 50 Söderåkra


Algtvätt I Blekinge AB
Kollingev. 3
385 51 SÖDERÅKRA


Glasklart i Torsås
Ekaryd 313
385 97 SÖDERÅKRA


Dannes Trädgårdsservice
Vitsippev. 7
385 50 Söderåkra


Peter Ingemar Karlsson
Törnlycke 117
385 97 SÖDERÅKRA

Annons:

Städa kontor i Söderåkra

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Söderåkra. Ifall du vill hitta ett bra företag i Söderåkra så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Söderåkra

I Söderåkra finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Söderåkra.

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan du lära dig mer om Söderåkra ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Söderåkra.

I Söderåkra hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Söderåkra så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: