Kontorsstädning i Oskarshamn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Oskarshamn. Hitta alla som utför städning på kontor i Oskarshamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Oskarshamn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Oskarshamn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Oskarshamn genom att du kontaktar någon av våra 9 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Oskarshamn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Oskarshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Oskarshamn

ABC Städservice
Arkitektv. 25
572 61 Oskarshamn


Ha-Ren Städ och Allservice AB
Ö. Torgg. 1
572 30 Oskarshamn


Oskarshamns Städservice AB
Flanaden 6 C
572 30 Oskarshamn


Oskarshamns Städservice
Flanaden 6
572 30 Oskarshamn


HS Service och Support AB
Kungsg. 1
572 30 Oskarshamn


Coor Service Management Cars AB
S. Fabriksg. 6
572 36 Oskarshamn


Ubbs Städ och Fönsterputs
Syrénv. 1
572 31 OSKARSHAMN


Premier Service Sverige AB
Sandåsav. 7
572 36 Oskarshamn


Nehat Jashari
Karlsborgsv. 86
572 60 OSKARSHAMN

Annons:

Städa kontor i Oskarshamn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Oskarshamn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Oskarshamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oskarshamn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Oskarshamn.

I Oskarshamn hittade vi sammanlagt 9 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Oskarshamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: