Kontorsstädning i Mönsterås

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Mönsterås. Hitta alla som utför städning på kontor i Mönsterås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Mönsterås och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Mönsterås. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Mönsterås genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Mönsterås nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Mönsterås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Mönsterås

IB-Rent Städservice AB
Murv. 9
383 32 Mönsterås


Lundgrens Tyghus
Torget 18
383 30 Mönsterås


HS Service och Support AB
0200 - 72 72 73Mönsterås Allservice AB
Storg. 66
383 37 MÖNSTERÅS

Annons:

Städa kontor i Mönsterås

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Mönsterås. Ifall du vill hitta ett bra företag i Mönsterås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Mönsterås

I Mönsterås finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Mönsterås.

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mönsterås ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Mönsterås.

I Mönsterås hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Mönsterås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: