Kontorsstädning i Läckeby

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Läckeby. Hitta alla som utför städning på kontor i Läckeby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Läckeby och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Läckeby. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Läckeby genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Läckeby nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Läckeby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Läckeby

Eufemia Nött & Nytt
Kennelv. 5
395 97 Läckeby

Annons:

Städa kontor i Läckeby

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Läckeby. Ifall du vill hitta ett bra företag i Läckeby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du lära dig mer om Läckeby ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Läckeby.

I Läckeby hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Läckeby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: