Kontorsstädning i Hultsfred

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hultsfred. Hitta alla som utför städning på kontor i Hultsfred samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hultsfred och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hultsfred. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hultsfred genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hultsfred nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hultsfred

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hultsfred

Städbolaget AB
Industrig. 3
577 39 Hultsfred


Ingrid Karlssons Städ & Servic
Storg. 87
577 34 HULTSFRED

Annons:

Städa kontor i Hultsfred

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hultsfred. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hultsfred så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hultsfred

I Hultsfred finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hultsfred.

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hultsfred ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hultsfred.

I Hultsfred hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hultsfred så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: