Kontorsstädning i Hjorted

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hjorted. Hitta alla som utför städning på kontor i Hjorted samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hjorted och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hjorted. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hjorted genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hjorted nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hjorted

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hjorted

Djurstedts Entreprenad I Getterum
Getterum Hagen 1
593 73 HJORTED

Annons:

Städa kontor i Hjorted

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hjorted. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hjorted så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hjorted

I Hjorted finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hjorted.

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånarantal: 323, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hjorted ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hjorted.

I Hjorted hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hjorted så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: