Kontorsstädning i Figeholm

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Figeholm. Hitta alla som utför städning på kontor i Figeholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Figeholm och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Figeholm. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Figeholm genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Figeholm nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Figeholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Figeholm

Multiteknik Anders Svensson
Allég. 19
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Städa kontor i Figeholm

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Figeholm. Ifall du vill hitta ett bra företag i Figeholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Figeholm

I Figeholm finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Figeholm.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du lära dig mer om Figeholm ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Figeholm.

I Figeholm hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Figeholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: