Kontorsstädning i Färjestaden

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Färjestaden. Hitta alla som utför städning på kontor i Färjestaden samlade här. Om du bor i eller i närheten av Färjestaden och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Färjestaden. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Färjestaden genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Färjestaden nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Färjestaden

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Färjestaden

Skötselbolaget AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Body Care I Kalmar AB
Brostorp 414
386 95 Färjestaden


Marlenas Hemservice
Skogsby 115
386 93 Färjestaden

Annons:

Städa kontor i Färjestaden

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Färjestaden. Ifall du vill hitta ett bra företag i Färjestaden så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du lära dig mer om Färjestaden ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Färjestaden.

I Färjestaden hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Färjestaden så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: