Kontorsstädning i Borgholm

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Borgholm. Hitta alla som utför städning på kontor i Borgholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Borgholm och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Borgholm. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Borgholm genom att du kontaktar någon av våra 8 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Borgholm nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Borgholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Borgholm

Veteranpoolen Öland
Ö. Kyrkog. 7
387 31 Borgholm


Gottfridssons Flytt & Städ
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Ölands Fönsterputs
Tryggestad 3
387 94 BORGHOLM


HS Service och Support AB
Kungsg. 1
387 32 BORGHOLM


CJ:s Städ
S. Esplanaden 18
387 32 BORGHOLM


Rm Allstäd
Slottsg. 14 E
387 31 Borgholm


Lottas Städservice
Tryggestad 13
387 94 BORGHOLM


Crisis AB
Petgärde 103
387 91 Borgholm

Annons:

Städa kontor i Borgholm

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Borgholm. Ifall du vill hitta ett bra företag i Borgholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borgholm ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 8 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Borgholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Kalmar.
Annons: