Kontorsstädning i Lekeryd

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lekeryd. Hitta alla som utför städning på kontor i Lekeryd samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lekeryd och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lekeryd. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lekeryd genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lekeryd nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lekeryd

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lekeryd

Complett Service Jönköping AB
Signesbo 27
561 95 Lekeryd


Landsbygdsfixarna AB
Södra v. 7
561 96 LEKERYD

Annons:

Städa kontor i Lekeryd

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lekeryd. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lekeryd så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lekeryd

I Lekeryd finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lekeryd.

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lekeryd ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lekeryd.

I Lekeryd hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lekeryd så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jönköping.
Annons: