Kontorsstädning i Trångsviken

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Trångsviken. Hitta alla som utför städning på kontor i Trångsviken samlade här. Om du bor i eller i närheten av Trångsviken och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Trångsviken. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Trångsviken genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Trångsviken nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Trångsviken

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Trångsviken

Jj Garber Bygg & Sanering HB
Högåsen 112
830 47 TRÅNGSVIKEN


Ärress Ope
Offne 430
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Städa kontor i Trångsviken

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Trångsviken. Ifall du vill hitta ett bra företag i Trångsviken så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Trångsviken

I Trångsviken finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Trångsviken.

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Här kan du lära dig mer om Trångsviken ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Trångsviken.

I Trångsviken hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Trångsviken så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: