Kontorsstädning i Stugun

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Stugun. Hitta alla som utför städning på kontor i Stugun samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stugun och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Stugun. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Stugun genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Stugun nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Stugun

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Stugun

Forsbergs Åkeri, Bernt
Stuguv. 9
830 76 Stugun


Allservice i Östersund AB
Svartbäcken 102
830 76 Stugun

Annons:

Städa kontor i Stugun

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Stugun. Ifall du vill hitta ett bra företag i Stugun så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Stugun

I Stugun finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Stugun.

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stugun ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Stugun.

I Stugun hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Stugun så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: