Kontorsstädning i Strömsund

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Strömsund. Hitta alla som utför städning på kontor i Strömsund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Strömsund och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Strömsund. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Strömsund genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Strömsund nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Strömsund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Strömsund

Eriksson, Bernt Allan
Siljeåsen 670
833 96 Strömsund


Henry Terning
Gubbhögen 640
833 96 Strömsund

Annons:

Städa kontor i Strömsund

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Strömsund. Ifall du vill hitta ett bra företag i Strömsund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Strömsund

I Strömsund finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du lära dig mer om Strömsund ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Strömsund.

I Strömsund hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Strömsund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: