Kontorsstädning i Oviken

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Oviken. Hitta alla som utför städning på kontor i Oviken samlade här. Om du bor i eller i närheten av Oviken och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Oviken. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Oviken genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Oviken nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Oviken

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Oviken

Städet Berg/Östersund
Sölvbacken 643
830 24 OVIKEN


Z-Service
Viken 234
830 24 OVIKEN


Bröderna Erikssons I Hovermo AB
Hovermo 204
830 24 OVIKEN

Annons:

Städa kontor i Oviken

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Oviken. Ifall du vill hitta ett bra företag i Oviken så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Oviken

I Oviken finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oviken ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Oviken.

I Oviken hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Oviken så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: