Kontorsstädning i Östersund

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Östersund. Hitta alla som utför städning på kontor i Östersund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Östersund och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Östersund. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Östersund genom att du kontaktar någon av våra 10 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Östersund nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Östersund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Östersund

Storsjöbygdens Städ AB
Genv. 56 A
831 42 ÖSTERSUND


Grett Städ AB
Krutvaktargränd 27
831 38 östersund


COstädhjälp
Lottg. 14 A
831 45 östersund


Veteranpoolen Östersund
Krondikesv. 93
831 46 ÖSTERSUND


Jämtlands Senioruthyrning AB
Prästg. 5
831 31 ÖSTERSUND


RENT AV Städ & Miljövård AB
Nifsåsv. 15
831 52 östersund


Synops AB
Storlienv. 36
831 52 östersund


Polygon AK
Trådv. 19
831 52 östersund


Skorstensfolket Östersund AB
Stuguv. 2 A
831 36 östersund


Reclean
Brunnsgränd 3
831 33 ÖSTERSUND

Annons:

Städa kontor i Östersund

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Östersund. Ifall du vill hitta ett bra företag i Östersund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Östersund

I Östersund finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du lära dig mer om Östersund ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Östersund.

I Östersund hittade vi sammanlagt 10 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Östersund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: